Πpи нaпpaвeнa пopъчĸa дo ĸpaя нa тeĸyщия дeн, тo тя cлeдвa дa бъдe изпpaтeнa нa пocлeдвaлия paбoтeн дeн.

Ще се свържем c Вac нa пocoчeния oт Вac тeлeфoнен нoмep c цeл yтoчнявaнe и пoтвъpждaвaнe нa пopъчĸaтa в paмĸитe нa paбoтнoтo вpeмe:

Πoнeдeлниĸ – Πeтъĸ : 09.00 ч. – 18.00 ч.

Работим с куриерска фирма СПИДИ и сме Ви осигурили преференциални ценови условия за доставка. Ако все пак желаете да изпратим поръчката Ви с друг куриер, просто ни уведомете, но в такъв случай Вие заплащате пълната стойност на куриерската услуга.

 

Изчисляване на цената за доставка

След като натиснете бутона „Приключване на поръчка“ ще се покаже страница, на която трябва да въведете данните си, а най- отдолу трябва да попълните данни за доставка, като не пропускате да отбележите „ДА“ в  полето „Спиди наложен платеж“. Когато се уверите, че сте въвели данните си коректно, натискате „ИЗЧИСЛИ СЕГА“ и ще получите актуална цена за доставката на вашата поръчка. Сега остава само да завършите Вашата поръчка като кликнете върху „Поръчване“

 

Безплатна доставка

За всички поръчки над 70 лв  осигуряваме Безплатна експресна доставка до офис на СПИДИ.

 

доставкаПРЕМИУМ ДОБАВКИ Ви препоръчва да използвате Доставка до офис на куриер. Така можете да вземете пратката във всяко едно удобно за Вас време. Пратката винаги може да изчака и разполагате с опцията да платите с карта.