За нас

Кои сме ние?

Съвсем малък екип от млади, амбициозни и отдадени на идеята хора.

Какво е „Премиум добавки“?

За нас- всичко! Страст, осъществена мечта, живот.

За вас- верен партньор по пътя към поставената цел, покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини, загуба на тегло, по- добро здраве, преодоляване на здравословен проблем. Ние сме тук за вас!

„Премиум добавки“ не е поредният магазин за хранителни добавки стремящ се да предлага пълната гама продукти на всяка съществуваща марка. Не!

Точно обратното- основните идея и замисъл, с които го създадохме, както може би подсказва и името, са да предоставяме на нашите клиенти внимателно проучени продукти с премиум качество.

Причината?

На пазара днес се предлагат множество добавки, включително и такива на световно известни марки със сериозна репутация, които са доста далеч от изначалната идея на този тип продукти, а именно- да подпомагат организма ни по пътя към целта, да ни помагат да попълваме нуждите му, без да ни вредят.

В света, в който живеем днес сме обградени от вредни въздух, вода, храна, изкуствени овкусители, подсладители, изкуствени продукти. Хранителните добавки не бива да бъдат това!

Затова ние създадохме „Премиум добавки“- мястото, където искаме нашите клиенти да се чувстват сигурни, че си купуват качествени продукти, без излишни пълнители и вредни съставки. Затова при нас няма да срещнете всеки един артикул от продуктовия каталог на дадена марка. Тук  е момента да вметнем- Недейте да робувате на марки, името не е достатъчно, за да предложи качествени продукти във всяка една категория.  В стремежа си да Ви предлагаме само най- доброто, нашият екип се грижи за проучването на всеки продукт преди да бъде качен на сайта.

Освен Премиум качество, ние Ви осигуряваме и изключително конкурентни цени, за да можем да постигнем пълно удовлетворение от Ваша страна.

Ако имате въпроси, предложения или не намирате определен продукт, но искате да го закупите от нас, не се колебайте да се свържете с нас чрез най- удобния за вас начин- телефон, имейл или чат. За нас ще бъде удоволствие да Ви изслушаме, да Ви дадем насоки, да намерим решение на Ваш проблем заедно! Стремим се да сме на линия дори в извънработно време, уикенди и празници. Ако не успеем да Ви отговорим веднага, ще го направим при първа възможност!

Бъдете здрави!

Екипът на „Премиум добавки“